کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 55

-374 تعیین قابلیت شکست دانه های برنج تحت بارگذاری ضربه ای(602)
مجید دایی جواد، علی اسحاق بیگی، امیرحسین افکاری سیاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.07 K)

-373 اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده
زهرا حمزوی، سید مهدی نصیری، داریوش زارع، محبوبه فضایلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.95 K)

-372 تعینن رطوبت مناسب تبدیل ارقام برنج اصفهان در سفیدکن های سایشی و تیغه ای(190)
محسن حیدری سلطان آبادی، حمیدرضا قزوینی، سعید ملک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.42 K)

-371 مدیریت و بررسی مصرف انرژی در مزارع نیمه مکانیزه برنج برای چهار واریته با رویکرد مدیریت مصرف آب از دیدگاه اعمال انرژی
فضل الله اسکندری چراتی، هوشنگ بهرامی، رمضان باباتباردرزی، جابر عباسعلیپور، فریبرز نیکزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (710.51 K)

-370 آزمون و ارزیابی یک واحد کوبش تک بوته برنج(573)
عزت الله عسکری اصلی زاده، سعید عباسی، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.71 K)

-369 تاثیر محتوای رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه، بر ضایعات کیفی خرمنکوب جربان محوری(197)
محسن خدابخشی پور، جمال خسروی، محمدرضا علیزاده، علی بنده حق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.66 K)

-368 اندازه گیری برخی خواص فیزیکی ارقام پر محصول برنج استان مازندران(246)
ابوالفضل هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.07 K)

-367 اثر نیم پخت کردن بر مقاومت شکست دانه برنج
سید مهدی نصیری، علی محمد شیرزادی فر، جمیله شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693 K)

-366 تغییرات ویژگی های فیزیکی سه رقم برنج بر اثر دو روش کم آبیاری
امین قبادپور، مهدی کسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.72 K)

-365 تغییرات مقاومت به شکست برنج در اثر سه روش آبیاری
امین قبادپور، مهدی کسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.92 K)

-364 بکارگیری روش پردازش تصاویر دیجیتال جهت تشخیص بیماری های سطح برگ برنج
عادل بخشی پور، میرحسین پیمان، عبدالعباس جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (741.64 K)

-363 بررسی تأثیر روش های مختلف خرمنکوبی برمیزان شکست دو رقم برنج درمرحله تبدیل
محمد رضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.65 K)

-362 اثر عملیات خاک ورزی روی خواص فیزیکی خاک و عملکرد محصول برنج
محمد هاشم رحمتی، ارژنگ جوادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.98 K)

-361 بررسی تأثیر مقدبررسی تأثیر مقدار برنج خروجی و فاصله تیغه بر کیفیت برنج سفید شده در سفیدکن متداول برنج
محسن حیدری سلطان آبادی، عباس همت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (509.56 K)

-360 بهسازی فرآیند تبدیل شلتوک ارقام آمل-3و چمپای خوزستان به برنج سفید
غلامرضا رابط، هوشنگ بهرامی، محمد جواد شیخ داودی، محمد شاکر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.99 K)

-359 راهکارهایی اجرایی به منظور بهینه سازی کارگاه های شالیکوبی برنج
حمیدرضا گازر، افشین ایوانی، کیهان شرافتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.83 K)

-358 بررسی انرژی مصرفی در عملیات پوست کنی شلتوک
میر حسین پیمان، رضا روحی، محمد رضا علیزاده، سعید مینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (605.01 K)

-357 بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن 4توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی
حسین پیمان، مصطفی صالحی فر، رضا امیری چایجان، فاطمه رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.11 K)

-356 مقایسه برداشت با کمباین های برنج وروش دستی در مناطق مازندران و گیلان
محمود صفری، محمدرضا علیزاده، محمد یونسی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.81 K)

-355 اختلالات اسکلتی عضلانی، انرژی مصرفی و هزینه های کارگران شالی کار گیلانی
امین نیکخواه، زینب کوگیر چگینی، ارمغان کوثری مقدم، سیدحسین پیمان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.73 K)

-354 مدل سازی و بهینه سازی نشر گازهای گلخانه ای برای تولید برنج در شهرستان لنگرود استان گیلان
اشکان نبوی پله سرائی، رضا عبدی، شاهین رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.64 K)

-353 بررسی ضایعات دانه در روش های مختلف خرمنکوبی برنج در استان خوزستان
امین رحیمی، محمد امین آسودار، فرزاد بیگدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.18 K)

-352 بررسی عوامل موثر بر ترغیب کشاورزان به بیمه محصول برنج شهرستان بهشهر
مبین عموزاد خلیلی، ذبیح الله غلامی، پژمان عالی قلعه، مهدی اسماعیل پور تروجنی، علیرضا طاهری راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.17 K)

-351 ارزیابی دو سیستم تولیدی برنج با استفاده از تحلیل های انرژی در شرق استان خوزستان (مطالعه موردی در شهرستان رامهرمز)
سجاد عطار، محمد جواد شیخ داودی، مرتضی الماسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.94 K)

-350 تعیین عملکرد سیستم های تبدیل برنج در استان اصفهان
محسن حیدری سلطان آبادی، اورنگ تاکی، اردشیر اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.84 K)