کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 67

1 تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آلوچه سانتریزه
عمار صالحی؛ حمید رضایی؛ عاطفه گمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (524.9 K)

2 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین شاخص دوام پلت
احمد صادقی؛ سید مرتضی صداقت حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (627.95 K)

3 برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن(225)
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.51 K)

4 تعیین خواص فیزیکی مغز بادام درختی به منظور طراحی دستگاه اندازه بند
داود قنبریان؛ علی قربانی؛ شاهین بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (483.66 K)

5 بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی سه رقم انگور
ایمان کارگر؛ حمیده رئیسی وانانی؛ رحیم ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (490.07 K)

6 تاثیر محتوای رطوبتی بر برخی از خواص فیزیکی دانه زیره سبز
مسلم نامجو؛ مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.64 K)

7 تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا
فائزه عابدینی؛ کیمیا بابازاده؛ رضا طباطبائی کلور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.2 K)

8 بررسی تاثیر ارتفاع سقوط و جنس سطح برخورد بر سطح کوفتگی خرمالو رقم Fuyo
محسن آزادبخت؛ ندا تجری؛ سبلان علی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (682.23 K)

9 اندازه گیری برخی خواص فیزیکی ارقام پر محصول برنج استان مازندران(246)
ابوالفضل هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.07 K)

10 برخی خواص فیزیکی دو واریته سیب زمینی آگریا و مارفونا در همدان(466)
شیوا گریجان؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ تیمور توکلی هشجین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.27 K)

11 بررسی تأثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه‌ی انگور(153)
محمد علی رضوی؛ میلاد فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.91 K)

12 بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی(514)
تکتم محمدی مقدم؛ محمد علی رضوی؛ سمیه نیک نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.39 K)

13 تاثیر زمان برداشت بر خواص فیزیکی و تبدیل ارقام برنج پرمحصول و کم محصول
فرزاد صالحیان؛ سید جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (717.98 K)

14 بررسی تغییرات تصویر سیب رقم گلدن دلیشوز هنگام انبارداری با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر
علی اصغری؛ محسن آزاد بخت؛ نیما ابراهیم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

15 مدل سازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه
علیرضا حیدری؛ مرتضی صادقی؛ سید احمد میره ای؛ عباس همت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.23 K)

16 مقایسه ضریب اصطکاک استاتیکی در دو رقم پیاز
مسعود زابلستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.28 K)

17 پیش بینی حجم دانه کلزا با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مجید رهنما؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ عبدالله ایمانمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.77 MB)

18 کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
حبیبه نعلبندی؛ صادق سیدلو؛ جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.43 K)

19 تاثیر رطوبت بر دو ویژگی فیزیکی مغز بادام
مسعود زابلستانی؛ احمد طباطبایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.96 K)

20 تعیین برخی خواص فیزیکی کشمش
امید میرزابیگی کسبی؛ امین اله معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.94 K)

21 بررسی مدل های خطی برای پیش بینی جرم بر اساس خواص فیزیکی دو رقم سیب ایرانی
عباس گرجی؛ علی رجبی پور؛ حسین مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (837.55 K)

22 بررسی ثیر رطوبت بر خواص فیزیکی سه رقم دانه آفتابگردان
عبداله گل محمدی؛ علیرضا شایگانی سلطانپور؛ جعفر نصرالهی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.06 K)

23 تاثیر رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی بذر گلرنگ
ابوذر نصیراحمدی؛ محمد حسین آق خانی؛ رحیم موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.5 K)

24 تخمین و اندازه‌گیری بعضی خواص فیزیکی تخت بلدرچین با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر و شبکه عصبی(325)
محمود محمودی؛ محمد کردی یزدی؛ عبدالرضا صالحی؛ جواد خزائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.91 MB)

25 تعیین برخی خواص فیزیکی بنه زعفران(571)
محمد فرهمند؛ رضا حسن‌بیگی؛ محمد حسین کیانمهر؛ داوود قنبریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.28 K)