کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 67

-1949 تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آلوچه سانتریزه
عمار صالحی، حمید رضایی، عاطفه گمار
مشاهده مقاله اصل مقاله 524.9 K

-1948 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین شاخص دوام پلت
احمد صادقی، سید مرتضی صداقت حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 627.95 K

-1947 برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن(225)
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 491.51 K

-1946 تعیین خواص فیزیکی مغز بادام درختی به منظور طراحی دستگاه اندازه بند
داود قنبریان، علی قربانی، شاهین بشارتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 483.66 K

-1945 بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی سه رقم انگور
ایمان کارگر، حمیده رئیسی وانانی، رحیم ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 490.07 K

-1944 تاثیر محتوای رطوبتی بر برخی از خواص فیزیکی دانه زیره سبز
مسلم نامجو، مهدی مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 432.64 K

-1943 تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا
فائزه عابدینی، کیمیا بابازاده، رضا طباطبائی کلور
مشاهده مقاله اصل مقاله 480.2 K

-1942 بررسی تاثیر ارتفاع سقوط و جنس سطح برخورد بر سطح کوفتگی خرمالو رقم Fuyo
محسن آزادبخت، ندا تجری، سبلان علی محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 682.23 K

-1941 اندازه گیری برخی خواص فیزیکی ارقام پر محصول برنج استان مازندران(246)
ابوالفضل هدایتی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 198.07 K

-1940 برخی خواص فیزیکی دو واریته سیب زمینی آگریا و مارفونا در همدان(466)
شیوا گریجان، حسین حاجی آقا علیزاده، تیمور توکلی هشجین
مشاهده مقاله اصل مقاله 494.27 K

-1939 بررسی تأثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه‌ی انگور(153)
محمد علی رضوی، میلاد فتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 484.91 K

-1938 بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی(514)
تکتم محمدی مقدم، محمد علی رضوی، سمیه نیک نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 345.39 K

-1937 تاثیر زمان برداشت بر خواص فیزیکی و تبدیل ارقام برنج پرمحصول و کم محصول
فرزاد صالحیان، سید جعفر هاشمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 717.98 K

-1936 بررسی تغییرات تصویر سیب رقم گلدن دلیشوز هنگام انبارداری با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر
علی اصغری، محسن آزاد بخت، نیما ابراهیم پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M

-1935 مدل سازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه
علیرضا حیدری، مرتضی صادقی، سید احمد میره ای، عباس همت
مشاهده مقاله اصل مقاله 542.23 K

-1934 مقایسه ضریب اصطکاک استاتیکی در دو رقم پیاز
مسعود زابلستانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 323.28 K

-1933 پیش بینی حجم دانه کلزا با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مجید رهنما، سامان آبدانان مهدی زاده، عبدالله ایمانمهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.77 M

-1932 کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو، جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 352.43 K

-1931 تاثیر رطوبت بر دو ویژگی فیزیکی مغز بادام
مسعود زابلستانی، احمد طباطبایی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 258.96 K

-1930 تعیین برخی خواص فیزیکی کشمش
امید میرزابیگی کسبی، امین اله معصومی
مشاهده مقاله اصل مقاله 125.94 K

-1929 بررسی مدل های خطی برای پیش بینی جرم بر اساس خواص فیزیکی دو رقم سیب ایرانی
عباس گرجی، علی رجبی پور، حسین مبلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 837.55 K

-1928 بررسی ثیر رطوبت بر خواص فیزیکی سه رقم دانه آفتابگردان
عبداله گل محمدی، علیرضا شایگانی سلطانپور، جعفر نصرالهی آذر
مشاهده مقاله اصل مقاله 238.06 K

-1927 تاثیر رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی بذر گلرنگ
ابوذر نصیراحمدی، محمد حسین آق خانی، رحیم موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 462.5 K

-1926 تخمین و اندازه‌گیری بعضی خواص فیزیکی تخت بلدرچین با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر و شبکه عصبی(325)
محمود محمودی، محمد کردی یزدی، عبدالرضا صالحی، جواد خزائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 7.91 M

-1925 تعیین برخی خواص فیزیکی بنه زعفران(571)
محمد فرهمند، رضا حسن‌بیگی، محمد حسین کیانمهر، داوود قنبریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 354.28 K