کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 67

-249 تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آلوچه سانتریزه
عمار صالحی، حمید رضایی، عاطفه گمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (524.9 K)

-248 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین شاخص دوام پلت
احمد صادقی، سید مرتضی صداقت حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (627.95 K)

-247 برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن(225)
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.51 K)

-246 تعیین خواص فیزیکی مغز بادام درختی به منظور طراحی دستگاه اندازه بند
داود قنبریان، علی قربانی، شاهین بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (483.66 K)

-245 بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی سه رقم انگور
ایمان کارگر، حمیده رئیسی وانانی، رحیم ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (490.07 K)

-244 تاثیر محتوای رطوبتی بر برخی از خواص فیزیکی دانه زیره سبز
مسلم نامجو، مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.64 K)

-243 تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا
فائزه عابدینی، کیمیا بابازاده، رضا طباطبائی کلور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.2 K)

-242 بررسی تاثیر ارتفاع سقوط و جنس سطح برخورد بر سطح کوفتگی خرمالو رقم Fuyo
محسن آزادبخت، ندا تجری، سبلان علی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (682.23 K)

-241 اندازه گیری برخی خواص فیزیکی ارقام پر محصول برنج استان مازندران(246)
ابوالفضل هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.07 K)

-240 برخی خواص فیزیکی دو واریته سیب زمینی آگریا و مارفونا در همدان(466)
شیوا گریجان، حسین حاجی آقا علیزاده، تیمور توکلی هشجین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.27 K)

-239 بررسی تأثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه‌ی انگور(153)
محمد علی رضوی، میلاد فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.91 K)

-238 بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی(514)
تکتم محمدی مقدم، محمد علی رضوی، سمیه نیک نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.39 K)

-237 تاثیر زمان برداشت بر خواص فیزیکی و تبدیل ارقام برنج پرمحصول و کم محصول
فرزاد صالحیان، سید جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (717.98 K)

-236 بررسی تغییرات تصویر سیب رقم گلدن دلیشوز هنگام انبارداری با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر
علی اصغری، محسن آزاد بخت، نیما ابراهیم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-235 مدل سازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه
علیرضا حیدری، مرتضی صادقی، سید احمد میره ای، عباس همت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.23 K)

-234 مقایسه ضریب اصطکاک استاتیکی در دو رقم پیاز
مسعود زابلستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.28 K)

-233 پیش بینی حجم دانه کلزا با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مجید رهنما، سامان آبدانان مهدی زاده، عبدالله ایمانمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.77 MB)

-232 کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو، جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.43 K)

-231 تاثیر رطوبت بر دو ویژگی فیزیکی مغز بادام
مسعود زابلستانی، احمد طباطبایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.96 K)

-230 تعیین برخی خواص فیزیکی کشمش
امید میرزابیگی کسبی، امین اله معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.94 K)

-229 بررسی مدل های خطی برای پیش بینی جرم بر اساس خواص فیزیکی دو رقم سیب ایرانی
عباس گرجی، علی رجبی پور، حسین مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (837.55 K)

-228 بررسی ثیر رطوبت بر خواص فیزیکی سه رقم دانه آفتابگردان
عبداله گل محمدی، علیرضا شایگانی سلطانپور، جعفر نصرالهی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.06 K)

-227 تاثیر رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی بذر گلرنگ
ابوذر نصیراحمدی، محمد حسین آق خانی، رحیم موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.5 K)

-226 تخمین و اندازه‌گیری بعضی خواص فیزیکی تخت بلدرچین با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر و شبکه عصبی(325)
محمود محمودی، محمد کردی یزدی، عبدالرضا صالحی، جواد خزائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.91 MB)

-225 تعیین برخی خواص فیزیکی بنه زعفران(571)
محمد فرهمند، رضا حسن‌بیگی، محمد حسین کیانمهر، داوود قنبریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.28 K)