ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
20
1
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور، رشید غلامی، حکمت ربانی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
469 K
2
بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
485.44 K
3
بررسی خواص مکانیکی چهار نوع اسپاگتی تحت آزمون برش وارنر - براتزلر
عادل توسلی، ابراهیم احمدی، حامد حیدری مقتدر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
481.32 K
4
تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان، حسین حاجی آقا علیزاده، ابراهیم احمدی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
5
مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.24 K
6
برآورد شاخص های انرژی و بررسی نشر گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف انرژی در واحدهای پرورش گاو شیری
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
605.5 K
7
مدل سازی انرژی خروجی در دامداری ها بر پایه الگوی مصرف انرژی با استفاده از روش های هوش مصنوعی: مطالعه موردی واحدهای پرورش گوساله و گاوشیری
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
591.48 K
8
خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق
سارا تونس، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
794.4 K
9
پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
515.02 K
10
مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
495.3 K
11
بررسی اثر فیلم بسته بندی و پوشش کایتوسان بر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در طول دوره نگهداری
رشید غلامی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.53 M
12
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.45 K
13
تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی
صفورا نیک آرا، ابراهیم احمدی، علی علوی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
14
تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک
میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.07 M
15
بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی، علی حشمتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.39 M
16
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.02 K
17
تاثیر فیلمهای بسته بندی نانو و پوشش چیتوزان بر ویژگیهای مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی بامیه خوراکی
آزاده حیدریان، ابراهیم احمدی، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.47 M
18
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگی های کیفی انگور (Vitis vinifera L)
علی خلج، ابراهیم احمدی، سهیلا میرزایی، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
836.75 K
19
اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی
بهنام سلیمانی، ابراهیم احمدی، علیرضا شوشتری، حسین حاجی آقا علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
279.01 K
20
طراحی واحد بیوگاز مزرعه با مخزن پلی اتیلنی و سیستم کنترل حرارتی برای تولید بیوگاز در مناطق سرد
حسین حاجی آقا علیزاده، فیض اله رحیمی سرداری، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
182.61 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه