نویسنده =
تعداد مقالات: 20

1 بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور، رشید غلامی، حکمت ربانی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469 K)

2 بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.44 K)

3 بررسی خواص مکانیکی چهار نوع اسپاگتی تحت آزمون برش وارنر - براتزلر
عادل توسلی، ابراهیم احمدی، حامد حیدری مقتدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.32 K)

4 تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان، حسین حاجی آقا علیزاده، ابراهیم احمدی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

5 مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.24 K)

6 برآورد شاخص های انرژی و بررسی نشر گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف انرژی در واحدهای پرورش گاو شیری
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (605.5 K)

7 مدل سازی انرژی خروجی در دامداری ها بر پایه الگوی مصرف انرژی با استفاده از روش های هوش مصنوعی: مطالعه موردی واحدهای پرورش گوساله و گاوشیری
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (591.48 K)

8 خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق
سارا تونس، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (794.4 K)

9 پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.02 K)

10 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K)

11 بررسی اثر فیلم بسته بندی و پوشش کایتوسان بر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در طول دوره نگهداری
رشید غلامی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.53 MB)

12 بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.45 K)

13 تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی
صفورا نیک آرا، ابراهیم احمدی، علی علوی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

14 تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک
میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

15 بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی، علی حشمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

16 بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.02 K)

17 تاثیر فیلم‌های بسته بندی نانو و پوشش چیتوزان بر ویژگی‌های مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی بامیه خوراکی
آزاده حیدریان، ابراهیم احمدی، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)

18 تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگی های کیفی انگور (Vitis vinifera L)
علی خلج، ابراهیم احمدی، سهیلا میرزایی، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.75 K)

19 اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی
بهنام سلیمانی، ابراهیم احمدی، علیرضا شوشتری، حسین حاجی آقا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.01 K)

20 طراحی واحد بیوگاز مزرعه با مخزن پلی اتیلنی و سیستم کنترل حرارتی برای تولید بیوگاز در مناطق سرد
حسین حاجی آقا علیزاده، فیض اله رحیمی سرداری، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.61 K)