نویسنده =
تعداد مقالات: 20

1 بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور؛ رشید غلامی؛ حکمت ربانی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469 K)

2 بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
حمید حیدری مقتدر؛ ابراهیم احمدی؛ عادل توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.44 K)

3 بررسی خواص مکانیکی چهار نوع اسپاگتی تحت آزمون برش وارنر - براتزلر
عادل توسلی؛ ابراهیم احمدی؛ حامد حیدری مقتدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.32 K)

4 تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

5 مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
زهرا ندیم؛ ابراهیم احمدی؛ ایوب سلطانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.24 K)

6 برآورد شاخص های انرژی و بررسی نشر گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف انرژی در واحدهای پرورش گاو شیری
هما حسین زاده بندبافها؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (605.5 K)

7 مدل سازی انرژی خروجی در دامداری ها بر پایه الگوی مصرف انرژی با استفاده از روش های هوش مصنوعی: مطالعه موردی واحدهای پرورش گوساله و گاوشیری
هما حسین زاده بندبافها؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (591.48 K)

8 خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق
سارا تونس؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (794.4 K)

9 پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری؛ رحیم ابراهیمی؛ مرضیه سیحون؛ ابراهیم احمدی؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.02 K)

10 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K)

11 بررسی اثر فیلم بسته بندی و پوشش کایتوسان بر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در طول دوره نگهداری
رشید غلامی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.53 MB)

12 بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.45 K)

13 تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی
صفورا نیک آرا؛ ابراهیم احمدی؛ علی علوی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

14 تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک
میلاد اسدی؛ ابراهیم احمدی؛ فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

15 بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی؛ ابراهیم احمدی؛ علی حشمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

16 بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ رضا امیری چایجان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.02 K)

17 تاثیر فیلم‌های بسته بندی نانو و پوشش چیتوزان بر ویژگی‌های مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی بامیه خوراکی
آزاده حیدریان؛ ابراهیم احمدی؛ فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)

18 تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگی های کیفی انگور (Vitis vinifera L)
علی خلج؛ ابراهیم احمدی؛ سهیلا میرزایی؛ روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.75 K)

19 اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی
بهنام سلیمانی؛ ابراهیم احمدی؛ علیرضا شوشتری؛ حسین حاجی آقا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.01 K)

20 طراحی واحد بیوگاز مزرعه با مخزن پلی اتیلنی و سیستم کنترل حرارتی برای تولید بیوگاز در مناطق سرد
حسین حاجی آقا علیزاده؛ فیض اله رحیمی سرداری؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.61 K)