ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
20
1
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور، رشید غلامی، حکمت ربانی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (469 K)
2
بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (485.44 K)
3
بررسی خواص مکانیکی چهار نوع اسپاگتی تحت آزمون برش وارنر - براتزلر
عادل توسلی، ابراهیم احمدی، حامد حیدری مقتدر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (481.32 K)
4
تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان، حسین حاجی آقا علیزاده، ابراهیم احمدی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
5
مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.24 K)
6
برآورد شاخص های انرژی و بررسی نشر گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف انرژی در واحدهای پرورش گاو شیری
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (605.5 K)
7
مدل سازی انرژی خروجی در دامداری ها بر پایه الگوی مصرف انرژی با استفاده از روش های هوش مصنوعی: مطالعه موردی واحدهای پرورش گوساله و گاوشیری
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (591.48 K)
8
خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق
سارا تونس، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (794.4 K)
9
پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (515.02 K)
10
مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (495.3 K)
11
بررسی اثر فیلم بسته بندی و پوشش کایتوسان بر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در طول دوره نگهداری
رشید غلامی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.53 MB)
12
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (248.45 K)
13
تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی
صفورا نیک آرا، ابراهیم احمدی، علی علوی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
14
تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک
میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
15
بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی، علی حشمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.39 MB)
16
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (246.02 K)
17
تاثیر فیلمهای بسته بندی نانو و پوشش چیتوزان بر ویژگیهای مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی بامیه خوراکی
آزاده حیدریان، ابراهیم احمدی، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.47 MB)
18
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگی های کیفی انگور (Vitis vinifera L)
علی خلج، ابراهیم احمدی، سهیلا میرزایی، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (836.75 K)
19
اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی
بهنام سلیمانی، ابراهیم احمدی، علیرضا شوشتری، حسین حاجی آقا علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.01 K)
20
طراحی واحد بیوگاز مزرعه با مخزن پلی اتیلنی و سیستم کنترل حرارتی برای تولید بیوگاز در مناطق سرد
حسین حاجی آقا علیزاده، فیض اله رحیمی سرداری، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (182.61 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه