نویسنده = |
تعداد مقالات: 20 |
|
1 |
|
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده |
|
میلاد تاور، رشید غلامی، حکمت ربانی، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 469 K
|
|
2 |
|
بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی |
|
حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 485.44 K
|
|
3 |
|
بررسی خواص مکانیکی چهار نوع اسپاگتی تحت آزمون برش وارنر - براتزلر |
|
عادل توسلی، ابراهیم احمدی، حامد حیدری مقتدر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 481.32 K
|
|
4 |
|
تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن |
|
فرزانه شکاری شیشوان، حسین حاجی آقا علیزاده، ابراهیم احمدی، حسن ساری خانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.2 M
|
|
5 |
|
مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی |
|
زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 388.24 K
|
|
6 |
|
برآورد شاخص های انرژی و بررسی نشر گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف انرژی در واحدهای پرورش گاو شیری |
|
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 605.5 K
|
|
7 |
|
مدل سازی انرژی خروجی در دامداری ها بر پایه الگوی مصرف انرژی با استفاده از روش های هوش مصنوعی: مطالعه موردی واحدهای پرورش گوساله و گاوشیری |
|
هما حسین زاده بندبافها، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 591.48 K
|
|
8 |
|
خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق |
|
سارا تونس، داریوش صفرزاده، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 794.4 K
|
|
9 |
|
پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی |
|
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 515.02 K
|
|
10 |
|
مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی |
|
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 495.3 K
|
|
11 |
|
بررسی اثر فیلم بسته بندی و پوشش کایتوسان بر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در طول دوره نگهداری |
|
رشید غلامی، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.53 M
|
|
12 |
|
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه |
|
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 248.45 K
|
|
13 |
|
تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی |
|
صفورا نیک آرا، ابراهیم احمدی، علی علوی نیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.23 M
|
|
14 |
|
تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک |
|
میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.07 M
|
|
15 |
|
بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ |
|
احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی، علی حشمتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.39 M
|
|
16 |
|
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال |
|
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 246.02 K
|
|
17 |
|
تاثیر فیلمهای بسته بندی نانو و پوشش چیتوزان بر ویژگیهای مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی بامیه خوراکی |
|
آزاده حیدریان، ابراهیم احمدی، فرشاد دشتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.47 M
|
|
18 |
|
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگی های کیفی انگور (Vitis vinifera L) |
|
علی خلج، ابراهیم احمدی، سهیلا میرزایی، روزبه عباس زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 836.75 K
|
|
19 |
|
اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی |
|
بهنام سلیمانی، ابراهیم احمدی، علیرضا شوشتری، حسین حاجی آقا علیزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 279.01 K
|
|
20 |
|
طراحی واحد بیوگاز مزرعه با مخزن پلی اتیلنی و سیستم کنترل حرارتی برای تولید بیوگاز در مناطق سرد |
|
حسین حاجی آقا علیزاده، فیض اله رحیمی سرداری، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 182.61 K
|