ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
20
1
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور؛ رشید غلامی؛ حکمت ربانی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (469 K)
2
بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
حمید حیدری مقتدر؛ ابراهیم احمدی؛ عادل توسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (485.44 K)
3
بررسی خواص مکانیکی چهار نوع اسپاگتی تحت آزمون برش وارنر - براتزلر
عادل توسلی؛ ابراهیم احمدی؛ حامد حیدری مقتدر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (481.32 K)
4
تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
5
مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
زهرا ندیم؛ ابراهیم احمدی؛ ایوب سلطانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.24 K)
6
برآورد شاخص های انرژی و بررسی نشر گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف انرژی در واحدهای پرورش گاو شیری
هما حسین زاده بندبافها؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (605.5 K)
7
مدل سازی انرژی خروجی در دامداری ها بر پایه الگوی مصرف انرژی با استفاده از روش های هوش مصنوعی: مطالعه موردی واحدهای پرورش گوساله و گاوشیری
هما حسین زاده بندبافها؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (591.48 K)
8
خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق
سارا تونس؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (794.4 K)
9
پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری؛ رحیم ابراهیمی؛ مرضیه سیحون؛ ابراهیم احمدی؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (515.02 K)
10
مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (495.3 K)
11
بررسی اثر فیلم بسته بندی و پوشش کایتوسان بر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در طول دوره نگهداری
رشید غلامی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.53 MB)
12
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (248.45 K)
13
تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی
صفورا نیک آرا؛ ابراهیم احمدی؛ علی علوی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
14
تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک
میلاد اسدی؛ ابراهیم احمدی؛ فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
15
بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی؛ ابراهیم احمدی؛ علی حشمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.39 MB)
16
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ رضا امیری چایجان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (246.02 K)
17
تاثیر فیلمهای بسته بندی نانو و پوشش چیتوزان بر ویژگیهای مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی بامیه خوراکی
آزاده حیدریان؛ ابراهیم احمدی؛ فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.47 MB)
18
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگی های کیفی انگور (Vitis vinifera L)
علی خلج؛ ابراهیم احمدی؛ سهیلا میرزایی؛ روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (836.75 K)
19
اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی
بهنام سلیمانی؛ ابراهیم احمدی؛ علیرضا شوشتری؛ حسین حاجی آقا علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.01 K)
20
طراحی واحد بیوگاز مزرعه با مخزن پلی اتیلنی و سیستم کنترل حرارتی برای تولید بیوگاز در مناطق سرد
حسین حاجی آقا علیزاده؛ فیض اله رحیمی سرداری؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (182.61 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه