کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

-349 تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر سینتیک خشک شئن کلزا(309)
حمیدرضا گازر، سعید مینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.72 K)

-348 تعیین قابلیت شکست دانه های برنج تحت بارگذاری ضربه ای(602)
مجید دایی جواد، علی اسحاق بیگی، امیرحسین افکاری سیاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.07 K)

-347 مطالعه عددی فرآیند خشک کردن تحت خلا جسم متخلخل
میلاد امیری، محمدباقر آیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-346 تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو
ندا تجری، محسن آزاد بخت، علی اصغری، محمد هاشم رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-345 طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک کن بستر سیال پیوسته جریان قالبی
مجید خانعلی، شاهین رفیعی، علی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.09 K)

-344 انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران
علی رضا مکاری چیان، غلام رضا چگینی، محمد سخندان توماج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.28 K)

-343 بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (537.91 K)

-342 اثر نوع محلول شستشو، دمای خشک کردن و انبارمانی بر سفتی بافت خرما
عیسی حزباوی، محمد هادی خوش تقاضا، احمد مستعان، احمد بناکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.44 K)

-341 سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو
معین زرین نژاد، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

-340 بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

-339 خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو - پیوسته نیمه صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

-338 تاثیر روش های مختلف آماده سازی برفرآیند خشک شدن آلبالو
حمیدرضا گازر، هومن شریف نسب، امیدرضا روستاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (749.36 K)

-337 بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.)
آتنا قاسم پور، الهام شریفی، مجید معصومیان، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-336 توسعة مدل پیشبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکة عصبی مصنوعی
علیرضا شایگانی سلطان پور، عبداالله گل محمدی، فرناز فرهپور، اکبر عباسی کوکجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.98 K)

-335 مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی
سودابه فتاحی، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451 K)

-334 بهینه سازی مصرف انرژی در خشک شدن تفاله چقندر قند به روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک
مریم نقی پور، محمد حسین آق خانی، عباس روحانی، خلیل بهزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (473.74 K)

-333 بررسی اثر خشک کردن به روش میکروویو تناوبی بر شاخص های کیفی پسته
علی ماشاءاله کرمانی، هما بهمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.48 K)

-332 بهینه سازی فرایند خشک کردن شلتوک در یک خشک کن بستر ارتعاشی مادون قرمز با بهره گیری از یک کنترلر PID
داریوش زارع، مجتبی نصرتی، سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (948.16 K)

-331 بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن
بابک بهشتی، فائزه مختاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.34 K)

-330 مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن پسته با استفاده از روش میکروویو تناوبی
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.57 K)

-329 بررسی مدل‌های خشک‌کردن ورقه‌های نازک میوه موز(392)
فرناز فرهپور، عبدالله گل‌محمدی، محمد حسین کیانمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.42 K)

-328 بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601)
جعفر هاشمی، رضا طباطبایی، ناوتو شیمیزو، توشینیرو کیمورا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.54 K)

-327 تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج
احسان نصرنیا، مرتضی صادقی، امین اله معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.87 K)

-326 طراحی ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته
محمد یونسی، اسماعیل محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (990.23 K)

-325 ارزیابی انرژی مصرفی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای به روش های داغ
سیده محبوبه حسینی، یعقوب منصوری، احمد مستعان، احمد رجائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)