کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 83 |
|
-474 |
|
تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر سینتیک خشک شئن کلزا(309) |
|
حمیدرضا گازر، سعید مینایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 520.72 K
|
|
-473 |
|
تعیین قابلیت شکست دانه های برنج تحت بارگذاری ضربه ای(602) |
|
مجید دایی جواد، علی اسحاق بیگی، امیرحسین افکاری سیاح |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 362.07 K
|
|
-472 |
|
مطالعه عددی فرآیند خشک کردن تحت خلا جسم متخلخل |
|
میلاد امیری، محمدباقر آیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.14 M
|
|
-471 |
|
تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو |
|
ندا تجری، محسن آزاد بخت، علی اصغری، محمد هاشم رحمتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.02 M
|
|
-470 |
|
طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک کن بستر سیال پیوسته جریان قالبی |
|
مجید خانعلی، شاهین رفیعی، علی جعفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 441.09 K
|
|
-469 |
|
انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران |
|
علی رضا مکاری چیان، غلام رضا چگینی، محمد سخندان توماج |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 683.28 K
|
|
-468 |
|
بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی |
|
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 537.91 K
|
|
-467 |
|
اثر نوع محلول شستشو، دمای خشک کردن و انبارمانی بر سفتی بافت خرما |
|
عیسی حزباوی، محمد هادی خوش تقاضا، احمد مستعان، احمد بناکار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 558.44 K
|
|
-466 |
|
سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو |
|
معین زرین نژاد، رضا امیری چایجان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.31 M
|
|
-465 |
|
بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی |
|
میثم صفری، رضا امیری چایجان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.2 M
|
|
-464 |
|
خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو - پیوسته نیمه صنعتی |
|
میثم صفری، رضا امیری چایجان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.23 M
|
|
-463 |
|
تاثیر روش های مختلف آماده سازی برفرآیند خشک شدن آلبالو |
|
حمیدرضا گازر، هومن شریف نسب، امیدرضا روستاپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 749.36 K
|
|
-462 |
|
بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.) |
|
آتنا قاسم پور، الهام شریفی، مجید معصومیان، روزبه عباس زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.04 M
|
|
-461 |
|
توسعة مدل پیشبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکة عصبی مصنوعی |
|
علیرضا شایگانی سلطان پور، عبداالله گل محمدی، فرناز فرهپور، اکبر عباسی کوکجه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 286.98 K
|
|
-460 |
|
مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی |
|
سودابه فتاحی، فاروق شریفیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 451 K
|
|
-459 |
|
بهینه سازی مصرف انرژی در خشک شدن تفاله چقندر قند به روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک |
|
مریم نقی پور، محمد حسین آق خانی، عباس روحانی، خلیل بهزاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 473.74 K
|
|
-458 |
|
بررسی اثر خشک کردن به روش میکروویو تناوبی بر شاخص های کیفی پسته |
|
علی ماشاءاله کرمانی، هما بهمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 570.48 K
|
|
-457 |
|
بهینه سازی فرایند خشک کردن شلتوک در یک خشک کن بستر ارتعاشی مادون قرمز با بهره گیری از یک کنترلر PID |
|
داریوش زارع، مجتبی نصرتی، سید مهدی نصیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 948.16 K
|
|
-456 |
|
بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن |
|
بابک بهشتی، فائزه مختاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 750.34 K
|
|
-455 |
|
مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن پسته با استفاده از روش میکروویو تناوبی |
|
علی ماشاءاله کرمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 432.57 K
|
|
-454 |
|
بررسی مدلهای خشککردن ورقههای نازک میوه موز(392) |
|
فرناز فرهپور، عبدالله گلمحمدی، محمد حسین کیانمهر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 395.42 K
|
|
-453 |
|
بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601) |
|
جعفر هاشمی، رضا طباطبایی، ناوتو شیمیزو، توشینیرو کیمورا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 352.54 K
|
|
-452 |
|
تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج |
|
احسان نصرنیا، مرتضی صادقی، امین اله معصومی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 309.87 K
|
|
-451 |
|
طراحی ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته |
|
محمد یونسی، اسماعیل محمودی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 990.23 K
|
|
-450 |
|
ارزیابی انرژی مصرفی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای به روش های داغ |
|
سیده محبوبه حسینی، یعقوب منصوری، احمد مستعان، احمد رجائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.08 M
|