کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

-124 تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر سینتیک خشک شئن کلزا(309)
حمیدرضا گازر، سعید مینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.72 K)

-123 تعیین قابلیت شکست دانه های برنج تحت بارگذاری ضربه ای(602)
مجید دایی جواد، علی اسحاق بیگی، امیرحسین افکاری سیاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.07 K)

-122 مطالعه عددی فرآیند خشک کردن تحت خلا جسم متخلخل
میلاد امیری، محمدباقر آیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-121 تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو
ندا تجری، محسن آزاد بخت، علی اصغری، محمد هاشم رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-120 طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک کن بستر سیال پیوسته جریان قالبی
مجید خانعلی، شاهین رفیعی، علی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.09 K)

-119 انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران
علی رضا مکاری چیان، غلام رضا چگینی، محمد سخندان توماج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.28 K)

-118 بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (537.91 K)

-117 اثر نوع محلول شستشو، دمای خشک کردن و انبارمانی بر سفتی بافت خرما
عیسی حزباوی، محمد هادی خوش تقاضا، احمد مستعان، احمد بناکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.44 K)

-116 سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو
معین زرین نژاد، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

-115 بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

-114 خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو - پیوسته نیمه صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

-113 تاثیر روش های مختلف آماده سازی برفرآیند خشک شدن آلبالو
حمیدرضا گازر، هومن شریف نسب، امیدرضا روستاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (749.36 K)

-112 بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.)
آتنا قاسم پور، الهام شریفی، مجید معصومیان، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-111 توسعة مدل پیشبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکة عصبی مصنوعی
علیرضا شایگانی سلطان پور، عبداالله گل محمدی، فرناز فرهپور، اکبر عباسی کوکجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.98 K)

-110 مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی
سودابه فتاحی، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451 K)

-109 بهینه سازی مصرف انرژی در خشک شدن تفاله چقندر قند به روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک
مریم نقی پور، محمد حسین آق خانی، عباس روحانی، خلیل بهزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (473.74 K)

-108 بررسی اثر خشک کردن به روش میکروویو تناوبی بر شاخص های کیفی پسته
علی ماشاءاله کرمانی، هما بهمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.48 K)

-107 بهینه سازی فرایند خشک کردن شلتوک در یک خشک کن بستر ارتعاشی مادون قرمز با بهره گیری از یک کنترلر PID
داریوش زارع، مجتبی نصرتی، سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (948.16 K)

-106 بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن
بابک بهشتی، فائزه مختاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.34 K)

-105 مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن پسته با استفاده از روش میکروویو تناوبی
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.57 K)

-104 بررسی مدل‌های خشک‌کردن ورقه‌های نازک میوه موز(392)
فرناز فرهپور، عبدالله گل‌محمدی، محمد حسین کیانمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.42 K)

-103 بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601)
جعفر هاشمی، رضا طباطبایی، ناوتو شیمیزو، توشینیرو کیمورا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.54 K)

-102 تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج
احسان نصرنیا، مرتضی صادقی، امین اله معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.87 K)

-101 طراحی ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته
محمد یونسی، اسماعیل محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (990.23 K)

-100 ارزیابی انرژی مصرفی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای به روش های داغ
سیده محبوبه حسینی، یعقوب منصوری، احمد مستعان، احمد رجائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)