ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
83
-1224
تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر سینتیک خشک شئن کلزا(309)
حمیدرضا گازر، سعید مینایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
520.72 K
-1223
تعیین قابلیت شکست دانه های برنج تحت بارگذاری ضربه ای(602)
مجید دایی جواد، علی اسحاق بیگی، امیرحسین افکاری سیاح
مشاهده مقاله
اصل مقاله
362.07 K
-1222
مطالعه عددی فرآیند خشک کردن تحت خلا جسم متخلخل
میلاد امیری، محمدباقر آیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.14 M
-1221
تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو
ندا تجری، محسن آزاد بخت، علی اصغری، محمد هاشم رحمتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
-1220
طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک کن بستر سیال پیوسته جریان قالبی
مجید خانعلی، شاهین رفیعی، علی جعفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
441.09 K
-1219
انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران
علی رضا مکاری چیان، غلام رضا چگینی، محمد سخندان توماج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
683.28 K
-1218
بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
537.91 K
-1217
اثر نوع محلول شستشو، دمای خشک کردن و انبارمانی بر سفتی بافت خرما
عیسی حزباوی، محمد هادی خوش تقاضا، احمد مستعان، احمد بناکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
558.44 K
-1216
سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو
معین زرین نژاد، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.31 M
-1215
بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
-1214
خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو - پیوسته نیمه صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-1213
تاثیر روش های مختلف آماده سازی برفرآیند خشک شدن آلبالو
حمیدرضا گازر، هومن شریف نسب، امیدرضا روستاپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
749.36 K
-1212
بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.)
آتنا قاسم پور، الهام شریفی، مجید معصومیان، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
-1211
توسعة مدل پیشبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکة عصبی مصنوعی
علیرضا شایگانی سلطان پور، عبداالله گل محمدی، فرناز فرهپور، اکبر عباسی کوکجه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
286.98 K
-1210
مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی
سودابه فتاحی، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
451 K
-1209
بهینه سازی مصرف انرژی در خشک شدن تفاله چقندر قند به روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک
مریم نقی پور، محمد حسین آق خانی، عباس روحانی، خلیل بهزاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
473.74 K
-1208
بررسی اثر خشک کردن به روش میکروویو تناوبی بر شاخص های کیفی پسته
علی ماشاءاله کرمانی، هما بهمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
570.48 K
-1207
بهینه سازی فرایند خشک کردن شلتوک در یک خشک کن بستر ارتعاشی مادون قرمز با بهره گیری از یک کنترلر PID
داریوش زارع، مجتبی نصرتی، سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
948.16 K
-1206
بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن
بابک بهشتی، فائزه مختاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
750.34 K
-1205
مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن پسته با استفاده از روش میکروویو تناوبی
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
432.57 K
-1204
بررسی مدلهای خشککردن ورقههای نازک میوه موز(392)
فرناز فرهپور، عبدالله گلمحمدی، محمد حسین کیانمهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
395.42 K
-1203
بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601)
جعفر هاشمی، رضا طباطبایی، ناوتو شیمیزو، توشینیرو کیمورا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
352.54 K
-1202
تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج
احسان نصرنیا، مرتضی صادقی، امین اله معصومی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
309.87 K
-1201
طراحی ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته
محمد یونسی، اسماعیل محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
990.23 K
-1200
ارزیابی انرژی مصرفی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای به روش های داغ
سیده محبوبه حسینی، یعقوب منصوری، احمد مستعان، احمد رجائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4